News | Lucrari proaste

Lucrari finantate de la buget

09/21/2016 | Comments: 0 | Categories:

Bani aruncati

 

         Am urmarit emisiunea de la ProTV (Delta Dunarii, promovata printr-un "sat traditional" cu mobila din PAL, aplice moderne si ferestre care se desprind - o gasiti la adresa http://stirileprotv.ro/stiri/ actualitate/rti-3.html) si ma bucur ca cineva a avut rabdarea sa se aplece asupra acestui subiect : calitatea in constructii.

         Sunt ani de zile de cand beneficiarii se confrunta cu executanti care nu finalizeaza lucrarile sau le termina cu lipsuri, se confrunta cu executanti nepriceputi (si vorbim chiar despre personalul din conducerea firmelor de constructii si instalatii (...)

Tags:

Verificarea Instalatiilor Electrice

04/20/2016 | Comments: 0 | Categories:

 

In atentia autoritatilor competente,

 

       Avand in vedere prevederile Normativului I7-2011, publicat in Monitorul Oficial cu nr. 802 bis din 14 noiembrie 2011, de verificare periodica a instalatiilor electrice, va aducem la cunostinta uzanta unor firme autorizate de a utiliza in aceasta activitate (de verificare a instalatiilor electrice) a unor formulare modificate fata de tabelul 8.3 si 8.4 si implicit nerealizarea verificarilor conform normativ.

 

       Nu cunoastem motivele pentru care persoane autorizate nu respecta prevederile normativului dar (...)

Tags:

Arena nationala

11/14/2015 | Comments: 0 | Categories:

#Incompetenta de la A la Z

 

            Daca s-ar face o evaluare a calitatii lucrarilor si a materialelor utilizate la Arena Nationala ati fi ingroziti

            Ganditi-va ca lucrari similare din alte tari au costat jumatate din valoarea cu care s-a inchis lucrarea de la Bucuresti

            Putem admite ca au fost majorari de preturi la materiale pe durata derularii constractului si schimbari de solutie dar de la 126 milioane se putea ajunge cu cea mai mare indulgenta la + 30%. Dar restul ?

             De ce in tara noastra nici o lucrare nu se inchide in cifra initiala (...)

Tags:

Cuvant inainte

06/21/2014 | Comments: 0 | Categories:

Dragi cititori,

 

            Proiectul de fata lansat public in 2014 este rezultatul activitati mai multor oameni care interactioneaza cu piata constructiilor in diverse sectoare (proiectare, dirigintie si executie in constructii, vanzari, aprovizionare, transporturi, protectia muncii si lista continua...).

            Proiectul a inceput in anul 2001 si a constat in culegerea, sortarea si arhivarea fotografiilor care evidentiaza lipsa respectului fata de lege si investitor fie ca acesta este public sau privat.

            Nu ne dorim ca vinovatii sa fie aratati cu degetul si de aceea nu veti gasi in cadrul (...)

Tags: