Cuvant inainte | News | Lucrari proaste

Cuvant inainte

06/21/2014 | Comments: 0 | Categories:

Dragi cititori,

 

            Proiectul de fata lansat public in 2014 este rezultatul activitati mai multor oameni care interactioneaza cu piata constructiilor in diverse sectoare (proiectare, dirigintie si executie in constructii, vanzari, aprovizionare, transporturi, protectia muncii si lista continua...).

            Proiectul a inceput in anul 2001 si a constat in culegerea, sortarea si arhivarea fotografiilor care evidentiaza lipsa respectului fata de lege si investitor fie ca acesta este public sau privat.

            Nu ne dorim ca vinovatii sa fie aratati cu degetul si de aceea nu veti gasi in cadrul acestui site nimic care sa aminteasca de locatii, beneficiari, executanti sau alti factori implicati. Ne rezumam strict la fotografia depersonalizata care constituie o baza de discutie.

            Obiectivul nostru este ca generatia urmatoare sa nu mai faca inca o data si inca o data greselile pe care noi le facem acum.

            Nu dorim sa transformam o discutie pur tehnica pe principii intr-o galceava si de aceea comentariile vor fi moderate iar fotografiile vor fi trunchiate pentru protejarea intimitatii.

            Va invitam sa contribuiti si dumneavoastra cu fotografii (in sectiunile de albume foto), sa contribuiti cu articole proprii care sa fie dezbatute (in sectiunea postari) si sa participati la sectiunile de comentarii.

            Raspunsurile la intrebarile si comentariile dumneavoastra vor fi asigurate de tehnicieni pe specialitati pentru ca discursul sa fie unitar si la obiect.

            Ne dorim ca intr-un termen de cativa ani acest site sa ramana “fara material”, toti factorii implicati in constructii sa-si faca treaba, acest site sa devina istorie si sa ia infatisarea unui site de bancuri (de exemplu) despre cum era demult in constructii.

 

            Echipa de redactie

            http://lucrari-proaste.ro

            Atitudine@lucrari-proaste.ro

 

 

Tags:

Rating 5.0 (2 votes)

No Comments

Add a comment:

Code

*Required fields